Wat is Uitvaart-Garant

 

Uitvaart-Garant is niet de enige aanbieder van budget uitvaarten. Er komen steeds meer ondernemers die hierin hun slag willen slaan. Wat maakt Uitvaart-Garant anders?

 

Uitvaart-Garant is een zusterbedrijf van uitvaartverzorging Atropos B.V. Het fundament van het bedrijf bestaat daarom uit een groep van professionele uitvaartverzorgers die 24 uur per dag, 7 dagen per week actief zijn binnen de branche.

 

Daarnaast bespaart u op kosten doordat veel via de telefoon en e-mail met u wordt geregeld. Nadat u ons gebeld hebt om het overlijden door te geven zal er door een professionele uitvaartverzorger contact met u worden opgenomen. Hij of zij maakt dan telefonisch de verdere afspraken. Wilt u liever een persoonlijkere situatie? Dan is het ook mogelijk om bij ons op kantoor te komen.

 

Het basispakket van Uitvaart-Garant biedt een waardig afscheid waarbij u zelf de optie hebt hoe dit zal worden ingevuld. De uitvaartverzorger zal daarbij de leiding nemen in wat er binnen het budget mogelijk is. Er zijn diverse voorbedachte pakketten waar u gebruik van kunt maken, maar het is natuurlijk ook mogelijk dit naar uw wensen aan te vullen.

 

Uiteraard kan het ook zo zijn dat u de zekerheid van een uitvaartverzorger wilt zodat alles uit handen wordt genomen. Dit is ook mogelijk via ons moederbedrijf Atropos B.V..

 

Bij de meeste budget aanbieders wordt er verwacht dat er van te voren contant betaald moet worden of dat u een machtiging voor de betaling moet afgeven. Uitvaart-Garant neemt van tevoren duidelijk met u door wat de kosten van de uitvaart zijn en stuurt u achteraf pas een rekening. Dat is wel zo fijn als het geld niet direct beschikbaar is.

 

Wilt u meer informatie over een eventueel pakket? Kijk dan op de tarieven pagina of neem contact op via 070 - 355 42 07. Ons personeel staat u graag te woord.

Direct contact

Tel. 070 - 355 42 07
(24 uur, 7 dagen per week) info@uitvaart-garant.nl Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC Den Haag

Copyright Uitvaart-Garant     -     Uitvaart-Garant is een zusterbedrijf van    en onderdeel van