Bedrijfsprofiel

 

Uitvaart Garant is een handelsnaam van Atropos B.V. Uitvaartverzorging. Uitvaart-Garant maakt gebruik van de mensen en het materieel van Atropos B.V.

 

Atropos Uitvaartverzorging combineert al meer dan 97 jaar ervaring met een eigentijdse benadering. Atropos adviseert niet alleen over een waardige invulling van het laatste afscheid, maar zorgt tevens voor een onberispelijke uitvoering. Atropos Uitvaartverzorging beschikt over eigen voorzieningen die een stijlvolle afwikkeling garanderen.

 

We hebben de flexibiliteit in kennis, kunde en kracht om adequaat te reageren. Bijvoorbeeld waar het de vormgeving en inhoud van het rouwdrukwerk betreft. Onze flexibele opstelling blijkt verder onder meer uit het feit dat wij dag en nacht persoonlijk bereikbaar zijn.

 

Dit alles zorgt ervoor dat ook de uitvaarten verzorgd door Uitvaart-Garant aan een hoge kwaliteit voldoen.

 

Atropos B.V. is tevens een onderdeel van de uitvaartgroep 'Finitatem Vitae'. Dit is een groep van samenwerkende professionele uitvaartverzorgers in de regio Haaglanden. Samen streeft de uitvaartgroep naar het delen van expertice, kennis en materieel om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen.

 

Wilt u meer informatie over Atropos? Bezoek dan www.atropos.nl

Wilt u meer informatie over Finitatem Vitae? Bezoek dan www.finitatem.nl

Direct contact

Tel. 070 - 355 42 07
(24 uur, 7 dagen per week) info@uitvaart-garant.nl Van Boetzelaerlaan 292 2581 BC Den Haag

Copyright Uitvaart-Garant     -     Uitvaart-Garant is een zusterbedrijf van    en onderdeel van